Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SITUACIJA

Treći put postao otac, a sva mu se djeca rodila na isti datum uz pomoć ovog 'trika'

Griezmann
Instagram
08.04.2021.
u 20:00

Prema Guinnessovoj knjizi rekorda obitelj Cummins iz SAD-a svjetski je rekorder s petero djece koji su rođeni na isti datum (20. veljače) različitih godina.

Napadač Barcelone Antoine Griezmann (30) po treći je put postao otac. Nakon Mije (5) i Amara (2) danas je na svijet stigla i malena Alba.

Ono što je zanimljivo jest to da je svo troje Griezmannove djece rođeno na isti datum! Iako se čini da je riječ o nevjerojatnoj slučajnosti, strani mediji pišu da su roditelji vjerojatno namjerno "naštimali" datum rođenja.

Navode da je kod dvoje djece još i moguće da se datum rođenja podudara, no da se kod trećeg djeteta obavi carski rez na željeni datum. Tako da su mama i tata Griezmann sigurno željeli da se se datum rođenja Albe poklopi s onim sestre i brata.

Griezmann je zbog rođenja djeteta propustio trening, no navijači Barcelone mogu biti mirni jer će biti spreman za subotnji El Clasico s Realom.

Inače, prema Guinnessovoj knjizi rekorda obitelj Cummins iz SAD-a svjetski je rekorder s petero djece koji su rođeni na isti datum (20. veljače) različitih godina.
 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Malazan
Malazan
22:17 08.04.2021.

Škrt, da ne bo potrošio na 3 rođendanska slavlja.

Avatar acivij
acivij
02:05 09.04.2021.

Kakvo je to čudo? 99% izbjeglica koje su stigle u EU, je rođeno 01. siječnja! 😁

KA
Kardinal
23:58 08.04.2021.

Roditelji ljube djecu u usta....nakaradno i nenormalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije