Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beusan u šoku

'Tražio sam od Ćosića karte za finale, rekao je da nema šanse'

Mateo Beusan
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
06.09.2018.
u 11:49

Iz HNS-a su potvrdili da sporne ulaznice nisu išle preko njih.

HRT-ov komentator Drago Ćosić pod istragom je jer je Fifa pokrenula istragu o 40 ulaznica za finale Svjetskog prvenstva koje su se pojavile na crnom tržištu, a koje je navodno on naručio.

Ćosić se zasad ne javlja na naše pozive, a ni s HRT-a zasad nema službenog komentara.

Iz HNS-a su potvrdili da sporne ulaznice nisu išle preko njih, a donedavni HRT-ov suradnik Mateo Beusan za 24sata otkrio je kako je od Ćosića tražio ulaznice za finale, no kako mu je HRT-ov komentator rekao da nema šanse da mu ih nabavi.

– Mogu samo reći da sam za dobrog prijatelja iz Dubrovnika tražio Dragu da mi nabavi ulaznicu za finale. Odgovorio je da nema šanse, nikakve šanse da on dođe do karte. Šokiran sam, ne mogu sad više ništa komentirati – rekao je za 24sata Beusan.

>> Pogledajte razgovor s čovjekom kojem su vatreni promijenili život

 

Ključne riječi

Komentara 37

DU
Deleted user
12:11 06.09.2018.

Sad je jasniji razlog onolikom Ćosićevom oduševljenju i urlanju kad su Vatreni davali golove. Znao je da, što reprezentacija dalje ode, on će skuplje moći prodavati ulaznice koje je priskrbio...

KO
konoplja
12:09 06.09.2018.

Sada barem znamo odakle Sanaderu VIP karta!

VK
VKSS
12:19 06.09.2018.

Beusan se javlja pa on je isisao hrt kao nitko sto i ima clanak na netu koliko je on svoje usluge naplacivao,5000 po emisiji.Zamisli koliko takvih ima na hrt-u, a mi placamo 80kn,treba sav taj lopovluk i nerad platiti,a sto dobijemo nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije