Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaslužio je

Ugledni Transfermarkt mladom hrvatskom asu digao vrijednost, pretekao je i Modrića!

Nikola Vlašić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/4
23.12.2019.
u 11:14

Vlašić je u ovome trenutku šesti najuspješniji strijelac ruskog prvenstva sa sedam pogodaka i četiri asistencije, odnosno najubojiti član kluba koji se nalazi na četvrtoj poziciji nakon 19 odigranih kola

Nikola Vlašić, 22-godišnji hrvatski reprezentativac i član moskovskoga CSKA, od ponedjeljka vrijedi 22 milijuna eura! Procjena je to urednika ugledne stranice Transfermarkt, koji budno i prilično vjerodostojno prate zbivanja na nogometnome tržištu.

Vlašić je tako postao četvrti najvrijedniji član Vatrenih, odnosi, odsad dijeli tu poziciju s Ivanom Perišićem.

Stranica Transfermarkt u ovome trenutku vidi Marcela Brozovića kao najskupocjenijeg člana hrvatske nogometne reprezentacije (60 milijuna eura), a Matea Kovačića na drugoj poziciji (45 milijuna).

Anti Rebiću je prije desetak dana tržišna vrijednost prema procjeni te stranice pala s 40 na 30 milijuna eura, ali je unatoč tome ostao na trećem mjestu.

Vlašić je u ovome trenutku šesti najuspješniji strijelac ruskog prvenstva sa sedam pogodaka i četiri asistencije, odnosno najubojiti igrač kluba koji se nalazi na četvrtoj poziciji nakon 19 odigranih kola.

Daroviti je Splićanin uz to jesenas bio jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije tijekom kvalifikacija za Euro 2020, te je realno očekivati da će mu vrijednost samo nastaviti rasti. 

U CSKA je iz Evertona stigao za nešto manje od 16 milijuna eura, te je isto tako vrlo izvjesno da će jednoga dana na njemu uprava moskovskoga kluba jako dobro zaraditi.

Foto: transfermarkt.com

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije