Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠAN DVOJAC

Transfer koji će odjeknuti svijetom! Dovode Mandžukića i još jednu veliku zvijezdu

Mandžukić
Foto: Pixsell/Reuters
1/4
07.08.2019.
u 17:16

Manchester United će do kraja prijelaznog roka u Engleskoj, a to je sutra, pokušati dovršiti Mandžin transfer, ali i dovesti Garetha Balea, pišu engleski mediji.

Propala je ideja Manchester Uniteda da iz Juventusa dovede Paula Dybalu i Marija Mandžukića, a riješi se Romelua Lukakua, no crveni vragovi nisu odustali od našeg napadača.

Štoviše, Manchester United će do kraja prijelaznog roka u Engleskoj, a to je sutra, pokušati dovršiti Mandžin transfer, ali i dovesti Garetha Balea, pišu engleski mediji.

A o ovoj se temi oglasio i bivši napadač Uniteda Louis Saha.

- Mandžukićevo iskustvo moglo bi biti od iznimne važnosti za povratak Uniteda među četiri najbolje momčadi i to bi bilo izvrsno pojačanje. Momčadi treba netko takav tko bi inspirirao ostatak momčadi. Zna što je potrebno i zabijao je gdje je god igrao - rekao je Saha pa Mandžu usporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem.

- Njegov transfer bio bi sličan onome kada je klub doveo Ibrahimovića. On je tip igrača kojega ostali poštuju i vodio bi ekipu.

A dovođenje Mandže i Balea kojega je otpisao Real Madrid svakako bi izazvalo senzaciju u nogometnom svijetu.

- Nije mi jasno da United nije pokušao odmah iskoristiti Baleovu situaciju u Realu i dovesti ga. Ljudi kažu da je sklon ozljedama, ali on je igrač koji sam može dobiti utakmicu - rekao je Saha.

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
17:31 07.08.2019.

Gospodo iz VL - a: na kraju prijelaznog roka podvucite crtu i pokušajte zbrojiti sve vaše i realizirane transfere!

DU
dugi
19:03 07.08.2019.

"Transfer koji će odjeknuti svijetom" ??? Pa jel vi procitate naslove prije nego to nama servirate? Koje li narcisoidnosti!!! Stvarno vjerujete da u svijetu nema ozbiljnijih problema i dogadjanja pa se sad svi brinu o Mandjukicu?? Cisto mi vas je zal.

Avatar spuzvabob
spuzvabob
18:08 07.08.2019.

Ti si novi??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije