Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODLIJEGAO OZLJEDAMA

Tragične vijesti: Mladi motociklist (14) poginuo u utrci

Foto: Reuters
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.07.2021.
u 19:11

Ovo je drugi smrtni slučaj u svijetu motociklizma u posljednjih nekoliko mjeseci nakon što je u svibnju ove godine 19-godišnji švicarski vozač Jason Dupasquier smrtno stradao na Moto3 VN Italije

Mladi španjolski motociklist Hugo Millan (14) poginuo je tijekom utrke mladih na stazi Motorland Aragon u blizini Alcaniza, objavila je Međunarodna motociklistička federacija (FIM).

"S velikom tugom objavljujemo smrt vozača Huga Millana koji je stradao tijekom nesreće Europskog kupa talenata na stazi Motorland Aragon," objavio je FIM.

Mladi Španjolac je pao u 13. krugu utrke, a mediji navode kako je nakon pada na njega naletio jedan motocikl pogodivši ga u glavu i vrat.

Utrka je odmah zaustavljena, a dječak je prebačen u obližnju bolnicu. Unatoč najboljim naporima medicinskog osoblja, objavljeno je da je podlegao ozljedama.

Europski kup talenata jedna je od kategorija međunarodnog prvenstva za mlade motocikliste, koje im omogućuje napredak prema ulasku u profesionalni krug.

Millan je ove sezone izborio četiri postolja i dva puta ostvario "pole position" i bio je na drugom mjestu u svojoj kategoriji.

Ovo je drugi smrtni slučaj u svijetu motociklizma u posljednjih nekoliko mjeseci nakon što je u svibnju ove godine 19-godišnji švicarski vozač Jason Dupasquier smrtno stradao na Moto3 VN Italije.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Svračak
Svračak
21:15 25.07.2021.

Tko dopušta djeci da sudjeluju u ovakvim po život opasnim natjecanjima? Netko je znao zašto određuje dobnu granicu kada su osobe spremne same odlučivati o sebi.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:52 25.07.2021.

14-godišnjak se natječe u utrci motocikala? Pa on je još dijete!!! Ma dajte, molim vas.... Za ovo netko treba kazneno odgovarati.

68
68212906
07:14 26.07.2021.

Talenti? Vrag odnio motore i one koji su zaluđeni njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije