Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Svi smo u šoku'

Tragedija! Vratar preminuo nakon sudara sa suigračem

Huda
Foto: Screenshot
1/2
15.10.2017.
u 16:41

"Ovo je težak udarac za sve nas. Upravo smo vidjeli njegovo tijelo. Svi igrači su nakon utakmice otišli u bolnicu, a tamo su nam rekli da je preminuo."

Na nogometnom terenu u Indoneziji dogodila se tragedija. Legendarni varatar Choirul Huda (38) preminuo je od posljedjica sudara sa suigračem koji se dogodio tijekom utakmice.

Golman Persela Lamongana je nastradao pred kraj prvog poluvremena prvoligaške utakmice sa Semen Pedangom u sudaru sa suigračem Ramonom Rodriguesom i protivničkim napadačem Marcelom Sacramentom.

Nakon što je dobio udarac ostao je bez svijesti, a liječnička pomoć pružena mu je vrlo brzo. Prevezen je u bolnicu, ali, nažalost, nije mu bilo spasa.

"Ovo je težak udarac za sve nas. Upravo smo vidjeli njegovo tijelo. Svi igrači su nakon utakmice otišli u bolnicu, a tamo su nam rekli da je Huda preminuo. Nevjerojatno nam je teško, svi smo u šoku", rekao je trener Persele Aji Santoso.

Huda je čitavu karijeru proveo u klubu iz svog rodnog grada i bio je kapetan kluba. Debitirao je 1999. godine. 

Upozorenje: Video je uznemirujućeg sadržaja!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:48 15.10.2017.

pokoj mu dusi, ali po cemu je doticni legendaran?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije