Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Tragedija u obitelji slavnog trenera, na treningu je doznao da je izgubio sestru

Gennaro Gattuso
Foto: Press Association/Pixsell
02.06.2020.
u 13:15

Talijanski mediji ne navode od čega je 37-godišnja Francesca preminula, međutim podsjećaju da je u bolnicu prebačena u kritičnome stanju još u veljači, i to na dan kada je Gattuso s Napolijem nastupao na gostovanju kod Sampdorije

Gennaro Gattuso, strateg Napolija i nekadašnji vrsni veznjak AC Milana i talijanske reprezentacije, napustio je u utorak ujutro trening shrvan od tuge nakon što mu je dojavljeno da je izgubio sestru.

Talijanski mediji ne navode od čega je 37-godišnja Francesca preminula, međutim podsjećaju da je u bolnicu prebačena u kritičnome stanju još u veljači, i to na dan kada je Gattuso s Napolijem nastupao na gostovanju kod Sampdorije.

Gattuso (43) je te večeri napustio konferenciju za medije i pohitao u Varese, gdje su liječnici sve do jutros vodili bitku za njezin život. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:19 02.06.2020.

Gattuso, slavni trener?! Izgleda da su kriteriji drasticno pali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije