Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U MEĐIMURJU

Srušio se na terenu i umro: Bilo mu je tek 24, a iza sebe je ostavio trudnu suprugu...

Facebook
12.04.2021.
u 10:55

Bio je dečko za zafrkanciju, talent od nogometaša, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mjesecu trudnoće i dijete.

Mladi nogometaš srušio se tijekom utakmice i preminuo u bolnici

Nogometaš NK Otoka u Međimurskoj županiji preminuo je nakon utakmice druge županijske lige. Tijelom susreta između NK Otoka  i NK Radničkog iz Gardinovca 24-godišnji Dejan Oršuš se srušio. Odvezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je oko 2 sata preminuo. Uzrok je srčani udar.

"U dubokoj žalosti javljamo vam da je igrač NK Otoka Dejan Oršuš, nakon što se srušio jučer tokom utakmice, preminuo. Uz brzu reakciju suigrača i igrača NK Radnički uspjeli smo ga privremeno spasiti, a vrlo brzo stiglo je i medicinsko osoblje koje se trudilo oživjeti ga 25 minuta na samom terenu. Bio je dečko za zafrkanciju, talent od nogometaša, veliki igrač, a još veći prijatelj! Iza sebe je ostavio ženu u petom mjesecu trudnoće i dijete. Hvala mu za sve pogotke, pomoć klubu i za dizanje raspoloženja dok je dečkima bilo najteže! Uvijek u našim mislima", izvijestio je NK Otok. 

Ključne riječi

Komentara 5

AI
airwarrior
14:38 12.04.2021.

ja sam bio sportaš i mogu reči da su i u jugi i danas lječniki pregledi sprdačina, ja sam jedanput dignuo potvrde za cijelu momčad juniora jednog rukometnog kluba

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
14:21 12.04.2021.

problemi s srcem nastaju zbog prevelikog opterecenja godinama

VI
Vito
13:38 12.04.2021.

Tu "nešto" ne štima. Nekad, a i danas koliko mi je poznato, Da bi izašao na natjecanje nisi smio imati lječnički pregled stariji od šest (6) mjeseci. Za zastoj srca je potrebno puuuno duže od šest mjeseci da bi od zdravog postalo bolesno. Koji su to liječnici dopustili srčanom bolesniku izlazak na službeno sportsko natjecanje??? Nije to bio rekreativni "hakl".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije