Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILI MU DRES

Totti: Povrijedila me gesta navijača

Francesco Totti
AFP
23.09.2009.
u 10:38

Kapetan Rome Francesco Totti priznao je da ga je povrijedila gesta navijača koji su mu vratili natrag dres koji je bacio na tribine nakon nedjeljne pobjede protiv Fiorentine.

Totti je u pobjedi rimskih nogometaša s 3-1 bio dvostruki strijelac, a nakon utakmice htio je podijeliti radost s navijačima, bacivši im svoj dres s brojem deset. No majica se ubrzo vratila na teren Olimpijskog stadiona.

- Nisam ni primijetio što se dogodilo u nedjelju. Premda bih želio da jesam. Prijatelj me je nazvao i rekao mi što se dogodilo. Bio sam povrijeđen, ranjen. Hoću li baciti dres ponovno? Vidjet ćemo - izjavio je 33-godišnji napadač za Corriere dello Sport.

Pretpostavljalo se da su navijači ljuti na svojeg dugogodišnjeg miljenika zbog otezanja s potpisivanjem novog, petogodišnjeg ugovora. No, oni tvrde da je riječ tek o protestu zbog lošeg starta momčadi u novu sezonu.

- Kako to mijenja išta? - zapitao se Totti.

Romin kapetan komentirao je i izjavu svoje supruge Ilary Blasi kako bi trebao razmisliti o povratku u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine.

- Ma, ona samo želi provesti praznike u Južnoafričkoj Republici - našalio se Totti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije