Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ NA TERENU

Totti o Balotelliju: Kazao mi je “Ej, djedice, s tobom je gotovo!”

Francesco Totti
Reuters/Pixsell
12.05.2010.
u 10:14

Kapetan Rome Francesco Totti (34) i dalje oštro opovrgava rasističko vrijeđanje Interovog napadača Marija Balotellija (19) tijekom finalne utakmice Talijanskog nogometnog kupa 5. svibnja.

Inter je spomenuti ogled dobio 1:0 i osvojio naslov, a utakmicu je obilježio brutalni start Tottija na Interova tamnoputog napadača u 88. minuti, kada ga je opalio punom nogom s leđa bez namjere da dođe do lopte i tako zaradio crveni karton i naknadno četiri utakmice suspenzije u Talijanskom kupu.

- Od prvog trenutka kada sam ušao na travnjak (u 46. minuti) Balotelli me počeo provocirati. Čak mi je rekao: “Ej, djedice, s tobom je gotovo!” - rekao je Totti za magazin Diva e Donna.

- Pogriješio sam i toga sam svjestan, ali nikad ga nisam rasistički vrijeđao. Baš nikad. Sada se osjećam jako usamljeno jer me svi kritiziraju. Srećom, moji dugogodišnji prijatelji su uz mene, kao i djeca i moja supruga Ilary. Ponavljam, pogriješio sam, ali bio sam isprovociran.

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:07 12.05.2010.

Totti o Balotelliju: Kazao mi je “Ej, djedice, s tobom je gotovo a ja sam mu odgovorio dečko ja sam OK i idem na SP 2010 a gotovo je sa onim jadnicima sa zapadnog balkana koji su se ohrabrivali do poslednje minute utakmice Ukrajina:Engleska 1:0 !”

JA
JanezPatriot
15:43 12.05.2010.

Totti o Balotelliju: Kazao mi je “Ej, djedice, s tobom je gotovo a ja sam mu odgovorio da je gotovo samo za one zapadne balkance koji su ispali od Engleza i Ukrajine!”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije