Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva priča

Totti i Džeko slijepoj djevojci ispunili snove, reakcija ostavlja bez teksta

Roma
Foto: YouTube/Screenshot/AS Roma
08.01.2019.
u 11:45

Michaela zna napamet cijeli oproštajni govor koji je Totti izrekao navijačima na svojoj posljednjoj utakmici

Nogometaši Rome sudjelovali su u dirljivoj priči koja dolazi iz Italije. Slijepoj djevojčici koja od devete godine navija za rimski klub ispunila se želja kada je upoznala igrače svog omiljenog kluba.  

Zahvaljujući svojoj sestri pobijedila je na Rominoj nagradnoj igri i dobila priliku zajedno s igračima otputovati na gostovanje kod Juventusa, piše reprezentacija.ba.

Michaela je prepoznala svakog igrača i za svakog imala poneku poruku pa je tako Edinu Džeki poručila da je veliki igrač.

Ipak, najemotivniji je bio susret s legendom rimskog kluba, Francescom Tottijem. Naime, Michaela zna napamet cijeli oproštajni govor koji je Totti izrekao navijačima na svojoj posljednjoj utakmici. 

Ključne riječi

Komentara 2

PR
PrimoracRi
12:34 08.01.2019.

svaka čast.

SL
slovenc007
12:26 08.01.2019.

Bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije