Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golgeter

Tottenham zbog ozljede Kanea dovodi sjajnog napadača

Krzysztof Piatek
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
10.01.2020.
u 20:41

Poljski nogometaš trebao bi s Tottenhamom potpisati ugovor na tri i pol godine, a transfer vrijedan 33 milijuna eura bit će kompletiran do kraja ovog ili početkom sljedećeg tjedna

Zbog ozljede stražnje lože najbolji strijelac Tottenhama Harry Kane pauzirat će do travnja, pa su Spursi odlučili dovesti napadača AC Milana Krzysztofa Piateka (24).

Poljski nogometaš trebao bi s Tottenhamom potpisati ugovor na tri i pol godine, a transfer vrijedan 33 milijuna eura bit će kompletiran do kraja ovog ili početkom sljedećeg tjedna, objavili su britanski mediji.

Piatek je u lipnju 2018. iz poljske Cracovije prešao u Genou za četiri milijuna eura. Poljski golgeter odlično se snašao u talijanskom nogometu, zabio je 19 golova u jednoj polusezoni u dresu Genoe, a onda je prije godinu dana prešao u AC Milan, koji je za njega platio 35 milijuna eura.

Piatek je i u Milanu bio efikasan, te je u proljetnom dijelu prošle sezone postigao 11 golova. No, ove sezone zabio je tek četiri pogotka, ali to je posljedica loših igara cijele momčadi.

Milan je u 18 kola talijanskog prvenstva postigao samo 16 golova, te se nalazi tek na 12. mjestu.

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije