Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUBICI ZBOG PANDEMIJE

Tottenham uzeo pozajmicu od 195 milijuna eura

Leipzig - Tottenham
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
04.06.2020.
u 20:17

Englesko prvenstvo se nastavlja 17. lipnja zaostalim utakmicama, a Tottenham tri dana kasnije čeka obračun s Manchester Unitedom pred praznim tribinama.

Londonski klub Tottenham uzeo je kratkoročnu pozajmicu u visini od 195 milijuna eura, priopćili su iz trenutno osmoplasiranoga kluba Engleske lige.

Tottenham posuđuje novac zbog gubitaka tijekom pandemije koronavirusa, a najviše gubitaka proizvodi održavanje njihovog novog stadiona, na kojemu su otkazani brojni koncerti i drugi događaji. "Pijetlovi" su nedavno objavili da su zasad od koronavirusa u gubitku od 110 milijuna eura, a dokraja lipnja bi to iznosilo 225 milijuna.Također, Tottenham će morati vratiti novac vlasnicima TV prava jer se u Engleskoj ne igra nogomet skoro tri mjeseca. 

Pozajmicu su uzeli od Bank of England po posebnim uvjetima. 

Englesko prvenstvo se nastavlja 17. lipnja zaostalim utakmicama, a Tottenham tri dana kasnije čeka obračun s Manchester Unitedom pred praznim tribinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije