Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJITI DVOJAC

Tottenham svladao Arsenal, ponovno u režiji Sona i Kanea

Harry Kane
Reuters/Pixsell
06.12.2020.
u 20:56

Heung-min Son na svom kontu ima 10 golova i 3 asistencije, a Harry Kane 8 pogodaka i 10 asistencija.

U derbiju 11. kolu Premier lige Tottenham je u nedjelju na svom stadionu dobio Arsenal s 2-0, a sve je režirao najubojitiji napadački dvojac lige. Prvo je zabio Korejac Heung-min Son u 13. minuti na asistenciju Harryja Kanea, a potom je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+1) pogodio Harry Kane na dodavanje Heung-min Sona.

Heung-min Son na svom kontu ima 10 golova i 3 asistencije, a Harry Kane 8 pogodaka i 10 asistencija.

 Ovom pobjedom Tottenham je ponovno izbio na prvo mjesto Premier lige, a u nedjelju se još sastaju Liverpool i Wolverhampton.  Arsenal je na 15. mjestu sa 13 bodova, što je najgori prvenstveni start "topnika" u zadnjih 39 godina. 

Novi poraz Schalkea

U 10. kolu Bundeslige Schalke je u nedjelju na domaćem terenu izgubio od Bayer Leverkusena sa 0-3, te je ostao na zadnjem mjestu sa tri boda. Schalke je bez pobjede u Bundesligi već 26 utakmica.

 Strijelci za Leverkusen bili su Malick Thiaw (10-ag), Julian Baumgartlinger (67) i Patrik Schick (78). Ovom pobjedom "apotekari" su se probili na drugo mjesto, imaju bod manje od vodećeg Bayerna.  Hrvatski branič Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve Leverkusena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije