Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eden, ali vreden

Tottenham srušio Arsenal na gostovanju, u polufinalu i Chelsea

Foto: Press Association/Pixsell
19.12.2018.
u 23:30

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je cijeli susret za londonsku momčad.

Nogometaši Tottenhama izborili su plasman u polufinale Lige kupa nakon što su velikom londonskom derbiju na gostovanju pobijedili Arsenal s 2:0.

Prvi je zaprijetio Arsenal u 12. minuti. Henrik Mhitarjan se našao u situaciji jedan na jedan s golmanom, no Paulo Gazzaniga je sjajno obranio njegov udarac.

Osam minuta kasnije gosti su poveli nakon sjajne kontre koju je realizirao Son Heung-Min. Na 2:0 je povisio Dele Alli pola sata prije kraja utakmice.

Harry Kane, koji je ušao u igru minutu ranije, je praktički u svom prvom dodiru sjajno asistirao Alliju koji je izašao ispred Petra Cech i lobao ga za 2:0.

Ova dva kluba sastala su početkom prosinca i u prvenstvu, a Arsenal je slavio sa 4:2. Nakon te utakmice Topnici su dobili samo dvije od pet utakmica u svim natjecanjima, dok je Tottenham upisao četiri pobjede i remi.

U polufinale se plasirao i Chelsea pobijedivši Bournemouth sa 1:0. Pogodak odluke zabio je Eden Hazard u 84. minuti na asistenciju Emersona. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je cijeli susret.

Plasman u polufinale u utorak su izborili Manchester City i Burton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije