Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golem interes

Tottenham otpada, CSKA želi dovesti Halilovića

Alen Halilović
Foto: Luka Stanz/PIXSELL (ilustracija)
31.10.2013.
u 19:15

CSKA u Haliloviću vidi odličnu zamjenu za Hondu koji će se pridružiti Milanu

Prema pisanju engleskih i ruskih medija, Tottenham polako gubi bitku za mladu hrvatsku zvijezdu Alena Halilovića, jer se u igru, navodno, uključio i moskovski CSKA. Daily Express tvrdi da je Dinamo odbio ponude Bayerna i Tottenhama koje su iznosile 10 milijuna eura te da ne želi pristati na iznos manji od 15 milijuna.

Ruski dnevnik Izvestja piše kako su skauti moskovskog kluba gledali Halilovića na U-17 SP-u te da su zadovoljni onime što su vidjeli.

- Dinamo previše traži za Halilovića, no vidjet ćemo kako će se sve odvijati u zimskom prijelaznom roku. Ako klub smanji financijska potraživanja, mogli bismo ući s nekim u pregovore. Imamo dosta ponuda za Alena, ali sve ovisi o Dinamu, prenosi Daily Express izjavu Shaya Chana kojeg su predstavili kao Halilovićeva agenta.

CSKA u Haliloviću vidi odličnu zamjenu za Hondu koji će se pridružiti Milanu. 

Komentara 2

MV
mvidakus
13:23 01.11.2013.

Jebo vas Halilović

MA
Markocrooo
15:57 01.11.2013.

Baš ima facu i zuzicu za cska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije