Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Tottenham jedva protiv fenjeraša, katastrofa Watforda

Tottenham Cardiff
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
06.10.2018.
u 18:12

Everton je slavio kod Leicestera s 2:1 zahvaljujući sjanom pogotku Islanđanina Sigurdssona u 77. minuti.

Nogometaši Tottenhama slavili su kod kuće u 8. kolu Engleske lige protiv fenjeraša Cardiffa s 1:0 i popeli se na treće mjesto ljestvice. 

Spursi su teškom mukom slavili protiv novaka u ligi, koji je od 58. minute igrao bez isključenoga Rallsa. Gol vrijedan pobjede polučio je u 9. minuti Dier, pa je Tottenham stigao na treće mjesto ljestvice s bodom manje od vodećih Liverpoola i Manchester Citya, koji u nedjelju igraju međusobno.

Nakon sjajnog starta lige Watford je kod kuće poražen od od Bournemoutha s čak 0:4. Watford je od 33. minute igrao bez isključenog Kabaselea, a gosti su to iskortistili i, uz dva gola Kinga, došli do pobjede koja ih je katapultirala na visoko peto mjesto. 

Everton je slavio kod Leicestera s 2:1 zahvaljujući sjanom pogotku Islanđanina Sigurdssona u 77. minuti. Everton je poveo preko Richarlisona (7), izjednačio je Parreira (40), da bi nade domaćina uništilo isključenje Morgana u 63. minuti. U ostalim utakmicama Wolvesi su slavili kod Crystal Palacea s 1:0, dok su Burnley i Huddersfield igrali 1:1. 

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

Komentara 1

PR
prajdali100
07:26 07.10.2018.

Kako se samo United provukao !!! Mourinho ima 100 života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije