Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOT - EVE 2:2

Tottenham i Everton remizirali, Jelavić promašio pobjedu

Tottenham Everton
Press Association/PIXSELL
07.04.2013.
u 17:12

Tottenham i Everton podijelili su bodove. Završilo je 2:2 nakon što je Sigurdsson zabio tri minute prije kraja.

Tottenham i Everton odigrali su 2:2 na White Hart Lineu u 31. kolu Premiershipa.

Domaćine je u vodstvo doveo Adebayor odmah na početku utakmice, no Everton do 53. minute okreće susret. Prvo je Jagielka izjednačio u 15., a Mirallas zatim zabio za vodstvo.

No, Everton kući nije otišao s punim plijenom. Tri minute prije kraja Sigurdsson je matirao Howarda za konačnih 2:2.

Nikica Jelavić ušao je u igru u 53. minuti i mogao se proslaviti. Naš je napadač u 92. minuti povukao polukontru, ali je odlučio pucati umjesto dodati i Lloris mu je obranio udarac.

Di Canio debitirao porazom

Chelsea je ugostio Sunderland i teškom mukom slavio 2:1. Kontroverzni Paulo di Canio, novi menadžer Sunderlanda tako je svoju epizodu otvorio porazom.

Bio bila je to utakmica u kojoj su pala dva autogola. Poveo je Sunderland u 45. minuti nakon što je Azpilicueta nakon kornera loše reagirao i pospremio loptu u vlastitu mrežu.

No, na sličan su način domaćini izjednačili. Torres je dao za Oscara koji nije uspio zabiti, ali se lopta odbila od Kilgallona i završila u mreži. Pobjedu plavim bluzama donio je Ivanović u 55. minuti nakon što je promijenio smjer lopti koju je uputio Luiz.

U prvom susretu nedjelju Liverpool i West Ham su na Anfieldu odigrali 0:0, dok je Newcastle golom u 90. minuti svladao Fulham.

>>> Navijač urlao na Jelavića sekundu prije nego što je zabio gol Cityju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije