Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u susjedstvu

Vratar nokautirao suca, trenera prevezli u bolnicu nakon divljanja navijača

Jedinstvo - Novi Travnik
Foto: Screenshot
1/3
11.11.2018.
u 08:54

Nesretni je sudac nekoliko minuta ležao na travnjaku

Jedinstvo je u subotu u Bihaću pobijedilo Novi Travnik s 1:0 u 14. kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, ali rezultat nažalost nije bio glavna tema po svršetku utakmice.

Naime, tek što je za domaću momčad Anes Nuspahić postigao gol iz najstrože kazne u prvoj minuti sudačke nadoknade, vratar Novog Travnika Elvir Trako glavom je nokautirao suca Ismeta Ibrahimkadića. Snimke su otkrile da je na travnjak ušla i policija, a lokalni mediji da je nesretni sudac ostao ležati nekoliko minuta.

 

Ružne su scene viđene i u Mostaru tijekom utakmice između Zrinjskog i Sarajeva (2:2). Tamo je, pak, netko od domaćih navijača pogodio u glavu pomoćnog trenera Sarajeva Muhameda Džakmića, pa je nesretni muškarac vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Ključne riječi

Komentara 30

DU
Deleted user
10:23 11.11.2018.

Nece Bosnji nista bit,pogodili su ga u glavu,ne daj Boze da su u nogu.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:13 11.11.2018.

Nije lijepo al još uvijek bolje nego da " sevaju noževi " ko na večitim derbijima 😀

DU
Deleted user
10:38 11.11.2018.

De povedite i Komšića na tekmu..😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije