Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK ARGENTINCA?

Totalni kaos u Barci! Predsjednik podnio ostavku, navijači mole Messija da ostane...

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
25.08.2020.
u 23:11

Argentinski list Ole objavio je da je Messi odlučio otići nakon razgovora s novim trenerom Koemanom koji mu je navodno rekao da kod njega više neće imati privilegije kao u posljednjih desetak godina i da će se morati - podrediti momčadi

Danas je Leo Messi svojom porukom da želi napustiti Barcelonu podigao pravu buru na Camp Nou. Koliki je potres samo izazvala da želja dovoljno je pogledati što se dogodilo u Barceloni odmah nakon objave te vijesti. 

Navijači su se spontano okupili ispred Messijeve kuće te mu krenuli pjevati kako ga vole te ga mole da ostane u klubu.

Argentinski list Ole objavio je da je Messi odlučio otići nakon razgovora s novim trenerom Koemanom koji mu je navodno rekao da kod njega više neće imati privilegije kao u posljednjih desetak godina i da će se morati - podrediti momčadi! 

TyC Sports i Mundo Deportivo javljaju kako je predsjednik Josep Bartomeu podnio ostavku samo da Messi ostane u Barceloni.

TyC Sports dodaje i kako je nekoliko članova Upravnog odbora također ponudilo ostavku. 

Za sve one koji su sumnjali, ovime je očito jasno kolika je moć Messija na Camp Nou.

Ključne riječi

Komentara 16

RE
RedTree
00:15 26.08.2020.

2015. osvajaš LP s najmoćnijim napadačkim triom na svijetu i s kojim možeš vladati svijetom nogometa idućih 7,8 godina. Što napraviš!? Pa prodaš jednog olako i onda umjesto da dovedeš bar pristojnu zamjenu za lijevog krilnog napadača, da popraviš stvar, dovedeš mulca iz Borussie za 105 milijuna eura, koji nema ni 30 utakmica odigranih, koji je ozlijeđen cijelu vječnost, onda dovedeš Coutinha koji ti ne treba, a vrh je dovođenje Griezmmana koji je totalno beskoristan u Barceloninoj igri. Onda spašavaš stvar s nekim Koemanom, koji tjera Suareza i dovodi Depaya! O Bartomeu, što uradi!? Nevjerojatno što je cijeli svijet vidio da lik razvaljuje klub u kontinuitetu, a lokalni navijači su šutjeli. Bojim se da Barci slijedi težak pad, jer ovo je doba kad su i šeici, Kinezi ušli u nogomet i troše, a to će sa sobom povući cijeli španjolski nogomet dolje. Tužni dani za nogomet, kao kad su se Beatlsi raspadali, i opet "zahvaljujući" jednoj osobi.

RE
RedTree
00:32 26.08.2020.

U Inter nema smisla da ide zbog Conteovih 3-5-2, stila igre u Italiji i činjenice da Inter teško osvaja titule igdje. U Citya Guardiola previše eksperimentira i cityeva obrana s Laportom je sklona kiksevima. PSG ima moć ali nema lidera na terenu i fali im ozbiljno pojačanje u sredini.

Avatar southman
southman
07:20 26.08.2020.

Podilaženje Messiju će ih uništiti do kraja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije