Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČILEU

Totalna tučnjava u ringu završila nokautom gledatelja

Boks Boksačke rukavice
AFP
25.02.2010.
u 14:01

Pravu je bitku u ringu izazvao boksački meč dvaju amatera u Čileu. Kad je jedan od njih završio u nokdaunu, članovi njegove obitelji ušli su u ring obračunati se sa suparnikom.

Napadnuti su i borac i njegov trener, a kolovođa je bio trener oborenog boksača, ujedno njegov brat i bivši profesionalni boksač.

Jednog je gledatelja, koji se popeo na ring pokušati smiriti situaciju, nokautirao žestokim lijevim krošeom te je nesretni muškarac bez svijesti ležao 20 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije