Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA U SUSJEDSTVU

Tošića prevarila nevjenčana supruga, ostavila ga je zbog nećaka narkobosa Darka Šarića

Jovana Gajić
Foto: instagram.com/jovanagajic
1/4
13.01.2021.
u 13:00

Manekenka je zbog afere navodno izgubila i deset milijuna eura

Zoran Tošić, nekadašnji nogometni reprezentativac Srbije koji je svojedobno nakratko nosio dres Manchester Uniteda, razišao se s nevjenčanom suprugom Jovanom Gajić nakon što je doznao da ima aferu s Filipom Rovčaninom, nećakom Darka Šarića osuđenim na 15 godina zatvora zbog krijumčarenja i trgovanja kokainom.

Piše to srpski portal Informer, koji ističe da je Gajić s nevjenčanim suprugom najprije otišla na odmor u Dubai, a zatim i na Kopaonik, gdje je doznao za njezin preljub.

Manekenka se potom odmah zaputila prema Beogradu, a navodno je zbog afere izgubila i deset milijuna eura. Naime, Informer kaže da je par u neke bolje dane potpisao ugovor prema kojem bi njoj pripao taj iznos u slučaju da je Tošić ostavi, a tijekom sedmogodišnje veze dobio je sina i kćer.

Gajić se u Rovčanina zaljubila prije nekoliko mjeseci nakon što ga je upoznala na jednom od beogradskih splavova, u vrijeme dok je Tošić zarađivao plaću u Kini igrajući za Taizhou Yuandu.

Tošić je najzapaženije nogometne dane ostvario u dresu moskovskog CSKA, a u dva je navrata bio i član Partizana. Za Manchester United potpisao je u siječnju 2009. godine, ali nikad nije dočekao pravu prigodu na Old Traffordu.

Komentara 3

Avatar Cornelius
Cornelius
13:29 13.01.2021.

A da vi trofazni novinarčeki odete jednom za sva vremena u to "susjedstvo", tam uživate i HRVATE prestanete daviti sa spodobama iz zapadne turske? Doniram vam i dva IMT-a, samo požurite u vašu otadžbinu.

Avatar Zzzz
Zzzz
13:21 13.01.2021.

Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih i moraju platiti ratnu štetu.

BE
berija
17:38 13.01.2021.

Novinarčiću, tražila te majka kukom na ušću Save u Dunav. Ne zbog članka o nebitnoj kuravi iz Srbije, nego zbog eksploatacije ženskog tijela i predstavljanja žene kao seksualne igračke. Evo, baš sam lijevo orjentiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije