Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Toronto slavio uz čudesan preokret, Zubac odigrao solidno

Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
23.12.2019.
u 10:23

Raptorsi su u jednom trenutku gubilo 30 razlike!

Košarkaši Los Angeles Clippersa poraženi su na gostovanju u Oklahoma Cityju sa 118:112, a startni centar gostujuće momčadi Ivica Zubac je za 18 minuta ubacio sedam koševa uz osam skokova, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu.

Clippersi su bili oslabljeni neigranjem Kawhija Leonarda koji je propustio utakmicu kako bi se odmorio.

Thunder su do pobjede predvodili Shai Gilgeous-Alexander sa 32 koša i Dennis Schroder sa 28.

Rijetko viđen preokret napravili su aktualni prvaci Toronto Raptorsi koji su svladali Dallas sa 110:107 nakon što su pred kraj treće četvrtine zaostajali 30 koševa (55:85), a u posljednju dionicu ušli sa 23 koša minusa (63:86).

Posljednjih 12 minuta Toronto je dobio sa 47:21. Najbolji igrač Toronta bio je Kyle Lowry sa 32 koša, 10 asistencija i osam skokova. Dallas je i dalje bez ozlijeđenog Luke Dončića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije