Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZONI ISPADANJA

Torino imenovao novog trenera

italian Serie A soccer match - Genoa vs Hellas Verona
LM/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
19.01.2021.
u 16:35

Nakon 18 kola Torino je u zoni ispadanja, tek na 18. mjestu

Talijanski nogometni prvoligaš Torino imenovao je novog trenera, a to je 47-godišnji Davide Nicola. On je naslijedio Marca Giampaola, koji je dobio otkaz prošlog tjedna zbog loših rezultata. 

Nakon 18 kola Torino je u zoni ispadanja, tek na 18. mjestu. Upisao je samo dvije pobjede i ima 13 bodova. Torino je četvrti prvoligaški klub koji je ove sezone promijenio trenera. Već ranije su to učinili u Fiorentini, Genoi i Parmi.

Tijekom igračke karijere Davide Nicola jednu je sezonu proveo u Torinu (2005/06), te je u doigravanju za ulazak u Prvu ligu zabio pogodak koji je Torino uveo u Seriu A. 

Godine 2010. počeo je trenersku karijeru, a dosad je vodio Lumezzane, Livorno, Bari, Crotone, Udinese, a prošle sezone Genou. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije