Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveni detalji

Torcidaši upali među Boyse, ispod jakni su skrivali bejzbol palice

Policija
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
19.01.2019.
u 14:36

U obračunu je najdeblji kraj izvuklao jedan navijač koji je prevezen na ukazivanje liječničke pomoći

U masovnoj tučnjavi pripadnika Bad Blue Boysa i Torcide, do koje je došlo u petak navečer u Slavonskom Brodu, sudjelovalo je više od 130 osoba, među kojih je jedna lakše ozlijeđena.

Tučnjava navijačkih skupina se odvila u Ulici Matije Mesića u središtu grada uoči prvenstvene utakmice Prve hrvatske malonogometne lige između Broda 035 i Futsal Dinama.

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske dojavu o tučnjavi zaprimili su oko 18:40 sati. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja te su spriječili daljnji sukob.

U obračunu je najdeblji kraj izvuklao jedan navijač koji je prevezen na ukazivanje liječničke pomoći. Oštećena su četiri vozila, a razbijena su i dva izloga na poslovnim prostorima, od kojih jedan koristi tamošnja Udruga navijača Dinama.

Kako su izvijestili iz policije, do incident je izbio kada je tridesetak pripadnika Torcide došlo do prostorija Udruge navijača Dinama, u kojoj se stotinjak Bad Blue Boysa okupilo kako bi se pripremili za odlazak na utakmicu.

- Pripadnici Torcide bili su prikriveni, bez navijačkih obilježja, pa su Bad Blue Boysi mislili da su to njihovi navijači. Nisu ih poznavali budući su došli iz cijele Slavonije. Torcidaši su ispod kaputa odjednom izvadili bengalke i bejzbol palice. To ih je iznenadilo i u sekundi je nastala opća tučnjava. Na svu sreću, pripadnici interventne policije koji su radili na osiguranju utakmice bili su tu i uspjeli su ih razdvojiti i spriječiti eskalaciju sukoba -  rekao je načelnik PU brodsko-posavske Antun Valić

Iz policije su izvijestili kako nastavljaju daljnji rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i pronalaženja sudionika incidenta.

>>> Bad Blue Boysi i Torcida sukobili su se početkom prosinca i na autocesti

Komentara 11

Avatar HajdukLika
HajdukLika
17:09 19.01.2019.

Ja sam Hajdukovac i Torcidaš od glave do pete, ali ovo mi je sasvim neshvatljivo, da Hrvat na Hrvata, brat na brata navaljuje. Za svaku osudu.

IL
ilijan
20:22 19.01.2019.

Policija treba odraditi posao i sve koji su napali Boise osuditi i pritvoroti.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:17 20.01.2019.

ma boli ih dinamova zastava na svetom duji u splitu 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije