Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA TEŠKA UVREDA

Torcida uzvratila gadljivom porukom tek što je Jakobušić poželio da Hajduk bude gospodski klub

Foto: Screenshot
1/4
12.01.2021.
u 15:53

Navijači Hajduka su silno nezadovoljni što se klub nakon stanke nalazi na tek petom mjestu u HNL-u, a iz prliženoga se čini da će Jakobušiću biti potrebno još dosta vremena dok na Poljud ne donese pozitivno ozračje

Tek što je nedavno ustoličeni predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić uputio novogodišnju poslanicu navijačima splitskog kluba, u kojoj je naglasio da sanja "jak, moćan, prkosan i gospodski klub", Torcida je u utorak uzvratila uvredljivim transparentom koji je bio sve samo ne - gospodski. 

Naime, tijekom današnje prijateljske utakmice protiv Solina održane u Postirama na Braču, navijači su iza gola objesili silno uvredljiv transparent na kojemu su napisali: Pogled u ogledalo igrača Hajduka. Volimo pi*ku, ali od vas nam je muka. Mi bi tili velikog Hajduka.

Što je na transparentu bilo naslikano bolje je da i ne spominjemo, kontekst vam je jasan, ali nažalost transparent je više puta mogao upasti u oči gledateljima koji su utakmicu pratili na službenom kanalu Hajduka na YouTubeu.

Jasno, navijači Hajduka su silno nezadovoljni što se klub nakon stanke nalazi na tek petom mjestu u HNL-u, a iz priloženog se čini da će Jakobušiću biti potrebno još dosta vremena dok na Poljud ne vrati pozitivno ozračje.

- Neka 2021. bude godina uzleta, godina promjena, godina stvaranja rezultatski moćnog i jakog Hajduka kakvog smo svi zavoljeli i radi kojeg osjećamo tu nevjerojatnu ljubav.

Da bismo to mogli, potrebno nam je zajedništvo i međusobno poštovanje - napisao je Jakobušić prije neki dan u pismu navijačima.

Usput budi rečeno, Hajduk je slavio rezultatom 3:2. 
 

Komentara 18

TO
TORCIDAŠ
00:30 13.01.2021.

Gdje su na ogradi oznake Torcide koje potvrđuju da je to Torcida? Za ovaj članak ide tužba!

SS
sokac sa drave
18:50 12.01.2021.

Gledao sam utakmicu na youtubeu i najvise sam se divio navijacima sa mudima bez maski i fizickog rastojanja sve po onome dodjite nas kaznjavati ako imate malo muda.

RO
roland
17:16 12.01.2021.

Ha, ha...pa Torcida tuče igrače po Splitu, buši im gume na autima, vrijeđaju ih i psihološki maltretiraju! Zato je teško igrati u Splitu jer Caktaš zarađuje 300.000 eura godišnje i promašuje penale, a navijač Torcide radi u škveru za 7.000 eura godišnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije