Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv na složnost

Torcida: Navijači, suzdržimo se od incidenata, budimo ujedinjeni

Torcida (1)
Torcida.hr
20.03.2013.
u 18:21

"Susreti reprezentacije nisu mjesto na kojima će pripadnici Torcide rješavati bilo kakve sukobe s klupske razine, već mjesto na kojem će stati rame uz rame sa svakim purgerom, Riječaninom ili bilo kojim ultrašem"

Klub navijača Hajduka Torcida Split poziva sve navijače Hrvatske da dostojanstveno navijaju u utakmici protiv Srbije i da se suzdrže od incidenata. Evo njihova priopćenja:

"Svojim ponašanjem u Zagrebu na dan odigravanja ove nogomene utakmice postavimo temelje budućih odnosa među svim navijačkim skupinama na svim budućim utakmicama Hrvatske nogometne reprezentacije, neovisno o tome gdje će se one igrati.

Susreti hrvatske nogometne reprezentacije nisu mjesto na kojima će pripadnici Torcide rješavati bilo kakve sukobe s klupske razine, već mjesto na kojem će stati rame uz rame sa svakim purgerom, Riječaninom ili bilo kojim drugim ultrašem i navijačem Hrvatske nogometne reprezentacije, sve na ponos i čast svih onih ljudi koji su dali život da bi mi danas mogli navijati za Hrvatsku.

Naše mjesto je na tribini, zajedno jedan do drugog, a stupce crnih kronika, policijske stanice i zatvore prepustimo ljudima iz hrvatske nogometne močvare protiv kojih se borimo. Ostavimo iza sebe vremena kada su naše svađe drugi koristili da kroz jeftinu medijsku propagandu uvjeravaju ljude kako su navijači najveći problem hrvatskog nogometa, kako bi spriječili javnost da pita kako su stekli silne milijune, kako su postali predsjednici i izbornici.

Vratimo hrvatski nogomet navijačima, a naše ujedinjenje nek bude put prema njihovom uništenju."

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:07 20.03.2013.

Malo nas je i zato samo zajedno braco Hrvati ! Ne dajte da nas banda dijeli.

OD
otac_domovine
20:19 20.03.2013.

Ajde super napokon nešto pametno i od Torcide. Samo na žalost BBB-i vas neće podržati jer njih repka kao ni Hrvatska ne zanima (naravno pozivat će se na BBB iz '90-ih koji su išli u rat, ali to su bili neki drugi BBB-i). Pola ih oko stadiona kada je utakmica reprezentacije dolazi sa dinamovim dresom, a ne repkinim što dovoljno govori o njihovim interesima.

DU
Deleted user
19:51 20.03.2013.

super konacnoo nesto pravo i pametno ! ajde sad ostali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije