Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apel navijača

Torcida ima poruku za sve, a jedna baš posebno odzvanja

Torcida u selidbi bolnice
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
21.03.2020.
u 18:37

Nekoliko desetaka pripadnika Torcide sudjelovalo je u preseljenju svih zavoda, klinika i odjela bolnice Križine na Firule

Navijači Hajduka i Dinama prošli su tjedan svojim akcijama još jednom ogromnu humanost i veliko srce.

Nekoliko desetaka pripadnika Torcide sudjelovalo je u preseljenju svih zavoda, klinika i odjela bolnice Križine na Firule.

>> Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

Bolnički prostor na Križinama priprema se za prihvat oboljelih od koronavirusa.

Nakon što su obavili posao, Hajdukova navijačka skupina osvrnula se na izvanredno stanje koje je na snazi u cijeloj Hrvatskoj.

U svojoj objavi istaknuli su kako ih je medicinsko osoblje splitskih bolnica jako oduševilo...

Posebno su istaknuli kako 'medicina nije zanimanje, to je poziv'.

Evo što Torcida piše u svom priopćenju:

"Tijekom prošla četiri dana puno smo naučili. O hematologiji, reumi, plastici, dermatologiji. Naučili smo na kojem su katu kardiologija, intenzivna i interna. Savladali smo vožnju transportnih i avio kreveta. Nismo naučili čemu služe svi aparati i oprema, ali saznali smo koliko koštaju i koliko znače onima koji ih trebaju. Ne bojimo se više zubara ni odlaska u prizemlje bolnice, a neki su saznali da u ljekarni ima više od vitamina C i kapi za oči.

Ipak, jedna lekcija svima nam je najvažnija – medicina nije zanimanje, to je poziv.

Ljudi su to koji će sljedećih dana, tjedana i mjeseci biti na prvoj liniji obrane riskirajući svoje zdravlje i živote da bi zaštitili nas i naša je obaveza da im maksimalno olakšamo posao.

Pozivamo sve pripadnike Torcide, navijače Hajduka i sve Hrvate na odgovorno i obzirno ponašanje.

Slušajte upute liječnika i izbjegavajte fizičke kontakte, okupljanja, druženja i nemojte izlaziti ako nije nužno. Poštujmo napore onih koji rade za nas i čuvajmo naše starije!

I da, perite ruke!

Što prije svi odlučimo spriječiti virus, lakše će biti onima na prvoj crti, a mi ćemo se opet vratiti na stadione i opet će glavna tema biti bakljada!", poručila je Torcida na svojoj stranici.

Ključne riječi

Komentara 9

DH
dalibor.hren
20:33 21.03.2020.

Dečki su sretni jer Hajduk od zabrane igranja još nije izgubio!!!

DU
Deleted user
19:42 21.03.2020.

Daj nas poštedite patetike.Neka se bave selidbama i u budućnosti.Navijanje nije za njih.Samo štetu rade.Da valjaju njihov klub bi barem jednom bio prvak u 20 godinaNaprave dva reda štete ,pa red dobra wow,wow,wow......Pogledajte dali fali igala po odjelima?????.......

SK
strogo kontrolirani vlakovi
22:03 21.03.2020.

Torcidaši su shvatili opasnost od corona-virusa. Hoće li sada nositi rukavice kada budu tukli nekoga tko je iz drugoga kraja, drukčije govori ili drukčije izgleda? Hoće li imati zaštitnu masku dok ih 17-18 psuje i vrijeđa djevojku na trajektu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije