Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNE ULAZNICE

Torcida bijesna na Dinamo: Opet nas rade budalama!

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
01.08.2017.
u 14:42

Torcida smatra da Dinamo krši pravilnik jer cijena ulaznica na Maksimiru mora biti jednaka cijeni koju oni plaćaju na Poljudu.

Dinamo je objavio cijene ulaznica za nedjeljni derbi s Hajdukom na Maksimiru (19.00h). Sjever stoji 30 kuna, istok 50, zapad 70, dok je ulaznica za gostujuću, južnu tribinu 50 kuna što se nije svidjelo Torcidi.

Navijači Hajduka tvrde da Dinamo krši Pravilnik o sigurnosti na nogometnim utakmicama jer u članku 28. stoji:

"Osim ukoliko se odnosni savezi ili klubovi drugačije ne dogovore, cijena ulaznica za navijače gostujuće momčadi ne smije prelaziti cijenu ulaznica usporedive kategorije po kojoj se one prodaju navijačima domaće momčadi."

Torcida, dakle, smatra da Dinamo krši pravilnik jer cijena ulaznica na Maksimiru mora biti jednaka cijeni koju oni plaćaju na Poljudu. Stoga su najavili i da će prijaviti zagrebački klub. "Opet nas rade budalama", "navikli su biti iznad zakona", samo su neki od komentara ljutitih splitskih navijača.

Iz Dinama su poručili da imaju potpisan ugovor s Hajdukom u prodaji ulaznica te da to smatraju dogovorom klubova kao što to propisuje pravilnik.

Dodajmo i da su u Dinamu odlučili da svi navijači koji imaju ulaznicu s legendarne utakmice Dinamo – Partizan (5:0) iz 1997. mogu besplatno na istočnu tribinu.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
15:01 01.08.2017.

Ako imaju za kazne koje plaćaju UEFA-i , sigurno mogu i to platiti. Samo nije problem cijena karte nego opet žele glumiti žrtvu, bijeda od kluba.

Avatar cluesblues
cluesblues
14:59 01.08.2017.

a moraju zbog neceg kmecat....

DU
Deleted user
15:59 01.08.2017.

Ovo prevazilazi sve! Skinite nam se vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije