Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleski FA kup

Topnici u završnici slomili Preston

Arsenal - Preston
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
07.01.2017.
u 21:01

Nismo dobro ušli u susret, Preston nas je iznenadio svojom igrom. Ipak, u drugom poluvremenu smo bili bolji i zasluženo smo pobijedili. Pokazali smo pravi karakter i zabili dva gola - kazao je francuski napadač Oliver Giroud

Nogometaši Arsenala izborili su 4. kolo engleskog FA kupa nakon što su na gostovanju pobijedili drugoligaša Preston sa 2:1.

Domaćin, koji se nalazi na 11. mjestu Championshipa, poveo je u sedmoj minuti golom Calluma Robinsona i zadržao je vodstvo do konca poluvremena.

Topnici su izjednačili u 46. minuti golom Aarona Ramseyja, a pobjednički pogodak za goste zabio je Oliver Giroud u 89. minuti.

- Nismo dobro ušli u susret, Preston nas je iznenadio svojom igrom. Ipak, u drugom poluvremenu smo bili bolji i zasluženo smo pobijedili. Pokazali smo pravi karakter i zabili dva gola - kazao je francuski napadač Oliver Giroud, koji je drugi put u posljednja četiri dana spasio Arsenal.

U utorak je u ligaškom susretu kod Bournemoutha zabio za 3:3 u sudačkoj nadoknadi utakmice nakon što je Arsenal gubio 0:3.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije