Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE TOTALNA BUDALAŠTINA'

Toplak prozvao trenera Hajduka: Ljudi, spustite se na razinu normalnog čovjeka

Samir Toplak
Marko Prpic/PIXSELL
20.09.2022.
u 11:45

- Moram se nadovezati na izjavu jednog trenera, kojeg citiram: ‘Igrat ćemo napadački, s puno lopte, optimiziranog posjeda s ubrzanjem napada.’

Hrvatski trener Samir Toplak trenutačno je bez posla, a u podcastu 12. igrač komentirao je izjave trenera. U jednom se trenutku osvrnuo i na izjavu Hajdukova trenera Mislava Karoglana.

- Ja svoj posao smatram ovakvim: kad ja nešto izjavljujem za medije, to mora biti jasno jer se obraćam svim navijačima i ljubiteljima nogometa, koji možda nisu u tolikoj mjeri stručni. Njima mora biti jasno što ja izjavljujem. Ja na taj način želim biti jednostavan, direktan i konkretan. Mi treneri ne dajemo izjave stručnjacima pa da oni to razumiju, nego navijačima - rekao je Toplak te dodao:

- Ne kažem ovo da ispadne kao da nekoga vrijeđam, ali ja želim da me razumije i portir u Varteksu. A ne da ja svojim izjavama postajem pametan. Danas je u Hrvatskoj situacija takva da ako upotrebljavaš puno stranih i stručnih riječi, onda ti kao, pod navodnicima, ispadaš pametan i stručan. Meni je to totalna budalaština.

Zatim je zaključio:

- Moram se nadovezati na izjavu jednog trenera, kojeg citiram: ‘Igrat ćemo napadački, s puno lopte, optimiziranog posjeda s ubrzanjem napada.’ Sad nek mi neki gospodin u pekari dešifrira što je trener htio reći. Ljudi moji, spustite se na nivo normalnog čovjeka. Ja znam što je htio reći, ali ne ispadaš veći stručnjak ako se tako izražavaš, budi konkretan. 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!


 

Komentara 3

BE
Berri
13:43 20.09.2022.

Karoglanu su razvalili svlačionicu, Livaja i Niukola Kalinić ne igraju obranu, Lovre je u lošoj formi, jedino što hajduk ima je podrška navijača i puno gledalište. Ne možeš imati rezultata kada, u prosjeku, svakih 6 mjeseci mijenjaš trenera.

BE
Berri
13:41 20.09.2022.

Karoglan ima viziju, samo što mu Lovre Kalinić prima isto golova, koliko Biuk, Mlakar, Nikola Kalinić i Livaja uspiju zabiti. Dakle, riječ je o tome da Lovre Kalinić primi onoliko koliko svi ostali uspiju zabiti.

DM
drazen.muhvic
12:45 20.09.2022.

"Igrati ćemo napadački, s puno lopte, optimiziranog posjeda s ubrzanjem napada!". Vrlo jednostavno za prevesti: staviti ćemo u napad onog jedinog što nešto zna, a ovi iz obrane će mu brže-bolje gruvati duge visoke lopte naprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije