Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transfer

Toni u Romi za plaću od 3,6 milijuna eura

Luca Toni
AFP
28.12.2009.
u 09:47

Samo je mali korak od potpisivanja Luce Tonija za Romu, potvrdili su iz talijanskoga nogometnog kluba. Dolazi besplatno i odriče se velikog novca, tvrdi pak Bild.

Njemački dnevnik piše da je Talijanu u idućih godinu i pol preostalog vremena ugovora u Bayernu bilo zajamčeno devet milijuna eura (šest milijuna godišnje plaće). Nakon što su ga u minhenskom klubu odlučili pustiti besplatno, Toni je pristao na godišnju plaću u Romi od 3,6 milijuna eura, te će u sljedećih godinu i pol umjesto devet zaraditi 5,4 milijuna eura. Zov Svjetskog prvenstva ipak je prevelik.

- Trenutačno smo na rješavanju detalja. Naravno da ništa nije gotovo dok se ne potpiše, znamo da u poslu ništa nije sigurno, no Tonija smo praktički doveli – izjavio je za Gazzettu dello Sport Gianpaolo Montali, šef odjela za ljudske resurse u rimskom klubu.

Talijanski je 32-godišnji centarfor ove je sezone nastupio samo četiri puta u Bundesligi. Nije zabio niti jedan pogodak. U dvjema je prethodnim sezonama za Bayern zabio 58 golova, od čega 38 prvenstvenih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije