Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebaši lako preskočili Crvenu zvezdu (32:19)

Tonči Valčić i Gojun upitni za Chambery

\'22.10.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Rukometna Liga prvaka, 4. kolo, RK Croatia Osiguranje Zagreb - FC Barcelona Intersport. Utakmica se igra u spomen na Iztoka Puca, a dio novca od prodanih ulaznica
Marko Prpic/PIXSELL
15.11.2011.
u 23:40

Šego je za 30 minuta skupio 13 obrana, povratnik Štrlek postigao je šest pogodaka, no Obrvan kuka zbog ozljeda ključnih igrača obrane...

Rukometaši CO Zagreba pobijedili su u 10. kolu regionalne SEHA lige, pred svega 300 gledatelja u Kutiji šibica, beogradsku Crvenu zvezdu sa 32:19 (15:7). Zagrebaši su do prednosti došli odmah u prvom poluvremenu zahvaljujući sjajnim obranama Marina Šege (13 obrana za 30 minuta), te učinkovitim kontrama.  

- Više od igre me brine što će biti sa Tončijem Valčićem i Jakovom Gojunom. Obojica su ozlijeđena i ako neće moći igrati u nedjelju u Chamberyju, neće biti dobro. Ipak su mi oni stožerni igrači obrane - rekao je Ivica Obrvan, trener CO Zagreba.

U drugom poluvremenu Obrvan je dao priliku klincima (Brozović, Stepančić, Kaleb, Šprem, Matulić), a raduje povratak u formu Manuela Štrleka koji je dugo pauzirao zbog ozlijede. Najefikasniji kod zagrebaša bili su Manuel Štrlek sa šest i David Špiler s pet pogodaka.

U zagrebačkom derbiju ženske Premijer lige, Lokomotiva je pobijedila Trešnjevku sa 34:20. Kod lokosica su najefikasnije bile Bašić (5), Pasarić (4), Ježić (4), M. i I. Milić (4) i Milanović-Litre (4), a kod Trešnjevke Grebenar (6) i Sabljak (5). Lokomotiva će voljom ždrijeba u osmini finala Challenge kupa igrati protiv beogradske Crvene zvezde. Zanimljivo je da u sastavu crveno-bijelih igraju tri Hrvatice - Maja Dombi, Amanda Marić i Danijela Mistrić. U istom natjecanju rukometašice Zeline igrat će protiv poljskog Koszalina, a utakmice se igraju 4. i 11. veljače 2012. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije