Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolni tenis

Tomislav Pucar zaustavljen u polufinalu TOP 16

10.02.2020.
u 00:17

Naš stolnotenisač susret osmine finala nije igrao jer je branitelj naslova Nijemac Dimitrij Ovtcharov otkazao nastup zbog medicinskih razloga, a u četvrtfinalu je bio bolji od ljevorukog Marcosa Freitasa

Tomislav Pucar nije se uspio plasirati u finale međunarodnog stolnoteniskog turnira TOP 16 koji se igra u Švicarskoj. U polufinalu ga je zaustavio Slovenac Darko Jorgić (1:4).

Mogao je Pucar okrenuti meč i na svoju stranu. U trećem setu, kod 1:1 u setovima, propustio je jednu, a u četvrtom setu čak tri set-lopte. I umjesto 3:1 za našeg igrača bilo je 1:3 za Slovenca.

1/6

Naš stolnotenisač susret osmine finala nije igrao jer je branitelj naslova Nijemac Dimitrij Ovtcharov otkazao nastup zbog medicinskih razloga, a u četvrtfinalu je bio bolji od ljevorukog Marcosa Freitasa.

– S obzirom na to da nisam igrao prvi meč zbog otkazivanja Ovtcharova, trebalo mi je neko vrijeme da se adaptiram na dvoranu. U protekla dva puta sam izgubio od Freitasa. Iako sam u petom i šestom setu bio u prednosti, uspio me sustići, ali na kraju sam imao i malo sreće – kazao je Pucar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije