Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORTRIJK SLAVIO

Tomislav Kiš se ponovno upisao u strijelce, Belgija mu 'leži'

Tomislav Kiš
Ivo Čagalj/Pixsell
18.10.2015.
u 23:20

Kortrijk je pobijedio Charleroi 2:0

U strijelce se u najboljoj belgijskoj ligi ponovno upisao mladi hrvatski veznjak Tomislav Kiš. Postigao je pogodak u 74. minuti za konačnih 2:0 njegovog Kortrijka protiv Charleroia. Ispratio je dodavanje suigrača s desne strane i loptu je sa sredine kaznenog prostora preciznim udarcem pospremio u mrežu. Izašao je iz igre dvije minute prije kraja susreta.

Bivši je igrač Hajduka nastavio s dobrim igrama u novom klubu i ovo je bio njegov drugi pogodak. Bitno je spomenuti da je njegova čitava momčad u prvih 11 kola postigla devet pogodaka.

Kortrijk je trenutno sedma momčad prvenstva.

>> Više o hrvatskim nogometašima u inozemstvu čitajte na Goal.com

>> Tomislav Kiš napustio Hajduk, odlazi u belgijski Kortrijk

Komentara 2

LI
lika64
06:30 19.10.2015.

Bravo Tomo

Avatar Hunter86
Hunter86
09:43 19.10.2015.

Tooo Kis!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije