Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"VELIKI IZAZOV"

Tomislav Ivković novi sportski direktor Borca iz Banja Luke

Banja Luka: BIH Premijer liga, Borac - Željezničar
Dejan Rakita/Pixsell
11.01.2022.
u 14:21

- Razgovori su trajali skoro mjesec dana nakon čega sam došao do zaključka kako je ovo jedan veliki izazov za mene kao čovjeka, ali i kao nogometnog stručnjaka.

Hrvatski nogometni stručnjak Tomislav Ivković imenovan je sportskim direktorom nogometnog kluba Borca iz Banja Luke nakon što je nedavno napustio klupu Željezničara.

Na predstavljanju u Banja Luci gdje se priključio momčadi koja se nalazi na trećem mjestu nogometne Premijer lige BiH Ivković je potvrdio kako su razgovori s vodstvom Borca trajali dok se još uvijek bio angažiran kao trener Željezničara iz Sarajeva kojega je napustio nakon pola godine angažmana.

- Razgovori su trajali skoro mjesec dana nakon čega sam došao do zaključka kako je ovo jedan veliki izazov za mene kao čovjeka, ali i kao nogometnog stručnjaka - rekao je Ivković.

On je istaknuo kako nitko od igrača ili vodstva neće moći biti iznad kluba, te je izrazio očekivanje da će se igračima osigurati najbolji uvjeti za rad.

Momčad Borca je prošle godine bila nogometni prvak Bosne i Hercegovine, a jesenski dio sezone su nakon nastupa u Europi započeli loše da bi se u nastavku ipak uspjeli oporaviti i završiti na trećem mjestu s 30 osvojenih bodova iz 19 odigranih susreta.

Komentara 2

ZV
zvezdomor
16:45 11.01.2022.

Ko golman si bio tako..tako kao trener loš a kao čovjek , treba li reći...

MA
MarasG
20:40 11.01.2022.

Sad mi je jasno zasto nikada neces biti trener Dinama.Tako i treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije