Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Tomić upozorava na suparnika: Šibenik je na nivou prvoligaša

03.12.2019.
u 07:28

Igramo na njihovu terenu i čeka nas izrazito teška utakmica i pravi rat na terenu. Moramo biti pravi kako bismo prošli u polufinale – rekao je Goran Tomić

Šibenik i Lokomotiva igrat će prvu utakmicu četvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa (utorak, 17 sati). 
Trener zagrebačke momčadi najavio je susret.


– Ovo je posebna utakmica za mene. Rođeni sam Šibenčanin. Šibenik je moj klub gdje sam se afirmirao kao igrač te poslije kao trener. No, napravit ću sve da Lokomotiva prođe u polufinale Kupa. To nam je izrazito bitna utakmica. Oni su sada na nivou nekih naših prvoligaša. Igramo na njihovu terenu i čeka nas izrazito teška utakmica i pravi rat na terenu. Moramo biti pravi kako bismo prošli u polufinale – rekao je Goran Tomić za klupsku stranicu.

1/3


U srijedu se sastaju Inter Zaprešić i Osijek (16.30) te Gorica i Slaven Belupo ( 19 sati). Susret Rijeke i Dinama odgođen je za 5. veljače 2020. (17 sati).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije