Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAĆIN NIJE SPREMAN

Točno sto dana do otvaranja SP-a i utakmice Hrvatska – Brazil

Stadion u Curitibi
Foto: Reuters (Ilustracija)
04.03.2014.
u 10:46

Pred Brazilcima je velik posao jer je spremno samo šest od obećanih 12 stadiona.

Za točno sto dana utakmicom Brazila i Hrvatske u Sao Paulu počet će 20. Svjetsko nogometno prvenstvo. I dok će sve reprezentacije pripreme početi prijateljskim utakmicama u srijedu, pred Brazilcima je velik posao jer je spremno samo šest od obećanih 12 stadiona.

– Slušajte, sto dana, to je jako puno vremena, ali i jako malo ako još uvijek imate problema. Ali sada su problemi pod kontrolom i za sto dana možemo očekivati iznimno natjecanje – rekao je predsjednik Fife Sepp Blatter.

I dok Blatter tvrdi da će sve biti u redu, informacije koje svakodnevno dolaze iz Brazila ne ulijevaju povjerenje. Tako je prije nekoliko dana jaka oluja srušila dio krova na stadionu Mineirao u Belo Horizonteu na kojem će se, između ostalog, igrati i jedna polufinalna utakmica.

Najgora je situacija u Curitibi jer izgleda kao da je još jako puno posla do završetka stadiona.

– Mora se raditi u uvjetima u kojima se cement ni ne osuši, a mi već stavljamo stvari na njihovo mjesto. To nije kritika, samo izazov – rekao je generalni tajnik Fife Jerome Valcke.

Foto: Reuters (Ilustracija)

>> Kovač konačni popis od 23 igrača mora objaviti do 2.lipnja
>> Igrači na SP-u ne smiju pokazivati poruke na majicama

Komentara 1

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
11:09 04.03.2014.

Kakva Hrvatska ...zar Brazil ne igra protiv Europskih prvaka Slovenaca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije