Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAST ĆE REKORD

To se nikad nije dogodilo! Niko Kovač i Bayern spremaju senzaciju

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.03.2019.
u 10:16

Klub Nike Kovača platit će 85 milijuna eura za francuskog reprezentativca Hernandeza, što će biti uvjerljivo najveći transfer u povijesti Bavaraca. Bayern je prema transfermarktu do sada najviše platio za Corentina Tolissa – 41,5 milijuna eura

Bayern će ovoga ljeta potpisati ugovor s braničem Atletico Madrida Lucasom Hernandezom i tako oboriti vlastiti rekord.

Naime, klub Nike Kovača za francuskog reprezentativca platit će 85 milijuna eura, što će biti uvjerljivo najveći transfer u povijesti Bavaraca. Bayern je prema transfermarktu do sada najviše platio za Corentina Tolissa, 41,5 milijuna eura.

France Football piše da će Fernandez potpisati ugovor do ljeta 2025. godine. Imat će godišnju plaću od 13 milijuna eura i biti među najbolje plaćenim igračima u svlačionici.

Više od njega zarađivat će samo Lewandowski (17 milijuna eura godišnje) te Muller (16) i Boateng (16).

Inače, Kovač je još ove zime od kluba tražio da mu dovedu braniča, no Bayern mu tada nije ispunio želju. Vodeći ljudi kluba najavili su da slijedi rekonstrukcija momčadi i da će na ljeto predstaviti nekoliko zvučnih pojačanja.

>> Pogledajte izjavu Zlatka Dalića nakon poraza od Mađarske

Ključne riječi

Komentara 2

DA
dalibla
12:41 26.03.2019.

Svaki dan Niko Kovač...

Avatar jumanji
jumanji
12:15 26.03.2019.

pošto nemaju dobrih igrača iz mlađih kategorija za integraciju u prvu momčad ,moraju ,da bi se zadržali na špici europskog nogometa investirati puno novaca. Nema druge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije