Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIMA JE DOKAZAO
Povratak na članak

To nije zaslužio! Legendarni Hrvat vratio im je sjaj, a za to je dobio otkaz

– Zvone je bio jedan od rijetkih koji je javno dao svoje mišljenje, a Gazidis to ne voli. Problem tog Milana jest što je tu previše ljudi, previše slojeva u hijerarhiji – kaže Vukelja

Komentari 5

DU
Deleted user
10:19 31.07.2020.

Bobanu je najbolje stajala uloga studenta povijesti. Šteta je da takav talenat propada na najsporedniju stvar na svijetu.

VL
ZB
Zoki-Bijela
09:39 31.07.2020.

Decko je ponosan na njega

VL
SI
sisavac
07:59 31.07.2020.

nije bobanovo bilo komentiranje odluka i namjera vlasnika, već je on imao striktno ugovorene obveze u tom klubu, kojih se očito nije držao. pa kakav je to klub u kojem svatko na nekom položaju komentira odluke i govori da nije dobro, da je on protiv?! ako se ne slažeš sa politikom kluba, idi, odlazi odmah! rezultati milana su jadni, i ogledala rada cijelog stručnog stožera, a tu je među prvim i najodgovornijim baš boban. pojačanja koja je milan dovodio su bila na preporuku bobana, a onda treba grbaču podmetnuti i kad se priča o opravdanosti dovođenja pojedinog igrača. nije u redu za loše rezultate javno ko boban reći da mu, im, se nije dozvolilo dovesti puno bolje, skuplje, igrače, pa da se zbog toga nije postiglo nešto više. jadan boban, kud će mu žena...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.