Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

To Europa nema! U nedjelju sraz Juga i Primorja

'21.04.2012., Gruz, Dubrovnik - Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu, uzvratna utakmica poluzavrsnice, VK Jug Croatia osiguranje - VK Mornar BS Split. Nikola Janovic.  Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL'
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
02.03.2013.
u 12:21

Radi se vjerojatno o utakmici najjačih momčadi koje europska klupska scena u ovom trenutku može ponuditi

 Vaterpolisti Juga zadovoljni su ždrijebom osmine finala Lige prvaka koji im je donio nizozemski Schurman (prva utakmica igra se u Nizozemskoj), no u ovom trenutku razmišljaju samo o derbiju Jadranske lige, o srazu s Primorjem u Gružu, u nedjelju u 18.45 sati (HTV 2). Radi se vjerojatno o najjačem meču što ga europska klupska scena u ovom trenutku može ponuditi.

- Treba nam pobjeda od tri pogotka razlike (na Kantridi je Primorje pobijedilo Jug s 11:9 - op. a.), no najvažnije će biti konačno, prvi put ove sezone, pobijediti Riječane - napomenuo je crnogorski internacionalac u Jugu Nikola Janović.

S druge strane primorjaši žele da se niz njihovih uspjeha nastavi, zasad vode s 3-0 u pobjedama (Jadranska liga, finale Kupa i prijateljska u Korčuli).

- Mjesecima pričamo samo o toj utakmici. Znam da nam neće biti lako, ali u Gruž idemo po pobjedu - govori Marko Jelača, jedan od sedmorice bivših mladostaša u Primorju.

Ostali parovi 17. kola: POŠK - Šibenik (18), Mornar - Primorac (19.30), Jadran (HN) - Triglav (19.30), Budva - Medveščak (nedjelja, 18). 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AR
arutokingtomi
12:36 02.03.2013.

Jug isto financiraju Vlahušić, Grad Dubrovnik i državna tvrtka Croatia osiguranje, a sve na račun poreznih obveznika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije