Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše kicker

To bi bilo sjajno uoči Eura, Dalićev adut će tako skinuti veliki teret s leđa

Ivan Perišić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
09.03.2020.
u 21:11

Perišić se nije uklapao u sustav igre Interova trenera Contea (3-5-2), te je karijeru odlučio nastaviti u Njemačkoj. Ivan je trenutačno izvan terene, zbog frakture gležnja

Ivan Perišić (31) mogao bi od sljedeće sezone biti Bayernov igrač. Naime, bavarski bundesligaš namjerava od milanskog Intera otkupiti ugovor hrvatskog reprezentativca nakon što mu u lipnju istekne posudba, piše Kicker.

Vatreni je u München stigao prošlog ljeta dok je momčad vodio Niko Kovač.

Perišić se nije uklapao u sustav igre Interova trenera Contea (3-5-2), te je karijeru odlučio nastaviti u Njemačkoj. Ivan je trenutačno izvan terene, zbog frakture gležnja.

No svojim je igrama ostavio jako dobar dojam, pa su čelnici njemačkog prvaka odlučili otkupiti njegov ugovor.

Bavarce je Perišićeva jednogodišnja posudba koštala pet milijuna eura, a ugovor bi mogli otkupiti za iznos od 20 do 25 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativac je ove sezone u 15 utakmica zabio četiri gola te imao pet asistencija.

Perišić bi se uskoro mogao za stalno preseliti u München i biti sljedeće sezone jedan od četiri Bayernova krilna napadača.

Ova je vijest sigurno obradovala izbornika Zlatka Dalića, jer bi Perišić uoči EP-a riješio pitanje gdje će nastaviti karijeru.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mirko0410
08:47 10.03.2020.

U današnje vrijeme kad nemreš ispod 35-40 mil. kupiti niti prosješnog igrača odšteta od 20 mil. za Perišiča je stvarno simbolična i Bayern to mora odraditi. Perišić sigurno može još 3-4 god.igrati na viskom nivou

Avatar southman
southman
07:53 10.03.2020.

Spasio ga Conte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije