Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET Tajni adut je Ninčević, 6. strijelac Bundeslige

Tko može nadomjestiti najveće Červarove zvijezde?

30.12.2008.
u 11:31

Dvije dobre utakmice protiv Rusije podigle su rejting novim igračima u reprezentaciji koji su već na turniru u Grazu pokazali da se u budućnosti može na njih računati. No, koliko mogu na SP-u, pod velikim pritiskom, zamijeniti udarne igrače reprezentacije koji iza sebe imaju brojna velika natjecanja?

Najkritičnije je tradicionalno na poziciji desnog vanjskog. Marko Kopljar igrao je solidno protiv Rusije, a Denis Buntić ima dobru minutažu i učinak u Ademaru iz Leona. No, sve je to nedovoljno da bi se nadomjestilo kapetana Petra Metličića, koji pak ne igra puno u Ciudadu.

Igor Vori, srećom, može izdržati napore SP-a, no dogodi li mu se što, nedajbože, Dalibor Anušić ni približno nije kapacitet da ga zamijeni.

Domagoju Duvnjaku rastu šanse. I zbog činjenice da će mu SP 2009. biti već četvrto veliko natjecanje, i zbog velikih upitnika nad Ivanom Balićem.

Najmanje brige Červar će imati na lijevom vanjskom, gdje Tonči Valčić gotovo potpuno može parirati Lackoviću, i desnom krilu gdje su uz Čupića Zrnić, Horvat, a možda i Džomba. Šprem je prvo lijevo krilo, Hrvatin se nametnuo kao moguća zamjena, a tajni adut je Ivan Ninčević - šesti strijelac Bundeslige.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije