Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava fešta

Tko je nova Miss sporta? Finalistice se sjajno zabavljale uoči današnjeg izbora

Miss sporta
Foto: Direkcija izbora Miss sporta
1/12
11.07.2019.
u 13:50

Vrhunac večeri bio je nastup pjevača Mladena Burnaća i kada su mu se sve finalistice pridružile na podiju i zaplesale

Finalistice izbora Miss sporta Hrvatske završile su svoju trodnevnu avanturu u izletištu Stara škola u zagorskom mjestu Mirkovec.

Za kraj druženja sportašice su se domaćim gledateljima predstavile u mini priredbi u kojoj su imale tri izlaza – sportska odjeća body feeling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsade Jureše, te talent show u kojem su u 45 sekundi prezentirale sport iz kojeg dolaze.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Vedran Sraga i Paula Hude, članovi ŠPK Zagreb, jedni od najboljih hrvatskih plesnih parova u latinsko-američkim i standardnim plesovima.

Vrhunac večeri bio je nastup pjevača Mladena Burnaća i kada su mu se sve finalistice pridružile na podiju i zaplesale.

Neke su, poput Eme Cetušić Jakopović i Ive Hanžeković i zapjevale. Plesu se pridružila i posebna gošća, Helena Krnetić, aktualna Miss Supranational Hrvatske.

Tko će biti nova Miss sporta Hrvatske saznat ćemo večeras u muzeju Mimara. Program počinje u 20.30 sati uz LiveStreaming na večernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije