Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktualno pitanje
Povratak na članak

Tko je najbolji tenisač svijeta? GOAT kaže: Roger Federer

U tim trenucima ne smijete gubiti vjeru u sebe, morate ostati fokusirani – napomenuo je peterostruki wimbledonski pobjednik

Komentari 6

ZO
zokimo
19:13 16.07.2019.

Svaka čast Novaku ali stil igre i sama elegancija pokreta je daleko na strani Federera

VL
ČE
četverac
21:13 16.07.2019.

Nadal će prešišati i jednoga i drugoga. Osvaja još dva Roland Garrosa i jedan US Open, to je 21. Federer ostaje na 20, a Đoković će osvojiti još dva i imat će 18.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
21:32 16.07.2019.

Tek za par godina će će vidjeti veličina Federera.Kad farmaceutski manekeni budu razotkriveni.Nadal je već gotov, kosa mu opada, hoda kao robot.Dokovicu se vise vidi na psihi nego fizički.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.