Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ BOKSAČ
Povratak na članak

Tko će na OI? Hrgović o Milunu: On da me pobijedi? Ne uvlačite me u babinjak!

Komentirati nije htio ni najavu čelnika WBC-a, jedne od najjačih organizacija profesionalnog boksa, da će na dvije godine suspendirati sve profesionalce koji nastupe u Tokiju.

Komentari 5

SX
sudbina x
08:01 18.10.2019.

Hrga i geni kameni...

VL
MA
maximinimax
08:18 18.10.2019.

Zašto se miješa tuča za novac sa sportom?

VL
GG
Gigson_gg
18:39 18.10.2019.

Zašto se Hrga upusta u ove gluposti.... On je boksač za svjetski naslov... Cijela ova situacija oko OI je za njega gubljenje vremena i živaca..

VL
ZO
zoranos
08:50 18.10.2019.

Uf bilo bi zanimljivo vidjeti Hrgu na Olimpijadi. Iako smatram da nema previše šansi osvojiti zlato pošto je amaterski boks ipak drugi sport. Zato je Leonardo zapravo trener za amaterski boks i teško će imati ikada uspijeha u profi boksu! Njegovi borci idu na glavu (jer teško će popiti nokaut zbog drugačijih rukavima) i cilj je ulupati što više udaraca-pikavaca pošto se to boduje u amaterizmu. U profi boksu ti pikavci ne znače ništa.

VL
DU
Deleted user
09:20 18.10.2019.

O čemu ovaj priča. Kakav maksimir kakav poljud? Jel smo mi postala nacija zomboida Imbecila koji k....? Tko puši ove priče?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.