Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA ZA POVIJEST

Dalić prelomio i riješio zadnju dilemu u prvih 11: Ovo je udarni sastav za četvrtfinale SP-a

04.12.2022.
u 23:00

Tko će u osmini finala Svjetskog prvenstva biti prvi napadač Hrvatske u utakmici protiv Japana? Dalić je prelomio.

Komentara 40

BE
Berri
22:53 04.12.2022.

Ne znam da li je mislio na Tomislava Dasovića, no Zlatko Dalić je jasno poručio - posao novinara da jave tko igra, a tko ne igra, već da svojim pisanjem pozitivno utječu na ozračje u reprezentaciji. Ako je itko odd novinara zvao ljude iz stručnog stožera, od pomoćnih trenera, kondicijskih trenera, liječnika, fizioterapeuta, team managerice,..., pa je na taj način doznao tko će igrati, onda to nije dobro. Buše nas iznutra i samo rade štetu.

BR
bravar88
22:46 04.12.2022.

Tko će biti najbolje zna Dalić koji najbolje poznaje svoje igrače a ne razne šuše, maloumni novinari kao sisati buldog šapit i slični marginalci.

Avatar mustafa2
mustafa2
23:08 04.12.2022.

obavezno pitati dasovica sto on misli,on je strucan koliko i kiksi stojkovic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?