Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Tko bi mogao biti sljedeći Miočićev suparnik?

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
18.08.2019.
u 11:38

Miočiću je ovo bila peta pobjeda u dvoboju za naslov prvaka i gotovo je stigao Randyja Couturea koji je dosad pobjeđivao šest puta

Pojas UFC-ova svjetskog prvaka više od godinu dana nije bio u vlasništvu Stipe Miočića. No američki borac hrvatskih korijena je nakon fantastične borbe u četvrtoj rundi UFC 241 priredbe u Anaheimu nokautirao Daniela Cormiera i vratio naslov najboljeg MMA borca.

Miočiću je ovo bila peta pobjeda u dvoboju za naslov prvaka i gotovo je stigao Randyja Couturea koji je dosad pobjeđivao šest puta.

Na konferencije za medije Miočića su pitali tko bi mu bio sljedeći suparnik, a on je odgovorio:

- Iskreno, kupio sam novu kuću i jedva čekam samo doći doma. Nakon toga ću odlučiti - rekao je Stipe.

No već su počela nagađanja tko bi mogao biti Stipin sljedeći protivnik.

U igri su tri imena: Daniel Cormier, Francis Ngannou i Jon Jones.

Posljednja borba između Miočića i Cormiera mnogima je bila sjajna, pa ne skrivaju želju da se njih dvojica ponovno nađu u majstorici koja će odlučiti tko je najbolji teškaš u povijesti. 

Miočić je prije godinu i pol dana pobijedio Ngannoua, a Kamerunac je nakon toga svladao Blaydesa, Velasqueza i Dos Santosa. Sada traži novu priliku i borbi za naslov.

A treće ime koje se spominje je Jon Jones. Fanovi MMA borbi navijaju da Amerikanac pređe u tešku kategoriju, kao što je to napravio Cormier, i pokuša ujediniti dva pojasa. 

'Nema dvojbe, Stipe ja najveći teškaški borac u povijesti. Nemam više ništa za dodati', napisao je Jones nakon Miočićeva trijumfa.
Jona Jonesa ne zanima prelazak u tešku kategoriju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije