Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Adenor Leonardo Bacchi

Tite novi brazilski izbornik

Adenor Leonardo Bacchi Tite
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.06.2016.
u 09:33

Brazilski nogometni savez (CBF) je nakon razočaravajućeg nastupa na Copa Americi gdje je Brazil ispao već u natjecanju u skupinama odlučio otkazati suradnju s Dungom

Trener brazilskog prvoligaša Corinthiansa Adenor Leonardo Bacchi​ Tite (55) novi je izbornik brazilske nogometne reprezentacije, objavio je predsjednik Corinthiansa Roberto de Andrade. 

Brazilski nogometni savez (CBF)  je nakon razočaravajućeg nastupa na Copa Americi gdje je Brazil ispao već u natjecanju u skupinama odlučio otkazati suradnju s Dungom kojim nisu bili zadovoljni ni nakon nastupa na prošlom Svjetskom prvenstvu.

Međutim, Tite neće voditi Brazil na Olimpijskim igrama koje se od 5. kolovoza počinju održavati u Rio de Janieru, nego će to raditi izbornik reprezentacije do 20 godina Micale, priopćeno je iz Brazilskog nogometnog saveza. Brazil još nema zlatnu medalju s OI u nogometu.

Tite ima iza sebe bogatu trenersku karijeru u kojoj je vodio brazilske klubove Gremio, Atletico Mineiro in Palmeiras, kao i Al Ainu in Al Wahdi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

S Corinthiansom, na čijoj je klupi sjedio tri puta, je osvajao naslov brazilskog prvaka 2011. i 2015. godine te Recopa sudamericana 2013., a godinu prije je klub doveo do naslova prvaka Copa libertadores i naslova klupskog svjetskog prvaka.

>>Brazil nije izborio drugi krug nakon sumnjivog gola Ruidiaza

>>Dunga više nije izbornik Brazila!

Komentara 2

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
07:27 18.06.2016.

Tite ne daje sigurnost ali da je pravi hrvat Tito onda bi donio brazilskoj reprezentaciji pravednost, perspektivu, nesvrstanost i blagostanje.

Avatar Cokolinda
Cokolinda
15:05 16.06.2016.

titoooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije