Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO WORLD CUP

Tin Srbić i Ana Đerek na zadnjoj provjeri prije Olimpijskih igara u Tokiju

06.05.2021.
u 16:10

Nadmetanje ponajboljih svjetskih gimnastičarki i gimnastičara u Gradskom vrtu neće moći uživo pratiti brojni gledatelji koji su tijekom finalnih dana napunili tribine osječke dvorane.

Nakon odgode prošlogodišnjeg DOBRO World Cupa, ponosno najavljujemo da će ponovno biti u Osijeku. Osijek će 12. put ugostiti najbolje svjetske gimnastičare! Od 10. do 13. lipnja u osječkoj areni Gradski vrt vrhunski gimnastičari iz cijelog svijeta borit će se za medalje na već poznatom DOBRO World Cupu, koji je ujedno većini sportaša zadnje ozbiljno natjecanje prije Olimpijskih igara u Tokiju.

Ove je godine prijavljeno dosad najviše natjecatelja. Svoj dolazak već su najavile brojne gimnastičarke i gimnastičari iz Europe i svijeta, a među njima nadmetat će se i najbolje hrvatske gimnastičarke i gimnastičari poput Ane Đerek, Tijane Korent, Tina Srbića, Filipa Udea te, naravno, i osječki aduti Robert Seligman i Aurel Benović.

– Iznenadio nas je velik broj prijavljenih zemalja, veći nego ikada do sada – očito da se je stvorila kritična masa potrebe za natjecanjima gdje gimnastičari iz svijeta nemaju prilike natjecati se na takvom nivou. Trenutačno u preliminarnoj najavi imamo rekordan broj prijava iz cijeloga svijeta, a riječ je otprilike o 500 sudionika ukupno i 230 sportaša.

Događaj će se prenositi uživo na nacionalnoj televiziji te smatram da je najvažnije da napravimo jako dobru produkciju u dvorani Gradski vrt i da slika ode u cijeli svijet te da se koncentriramo na taj sportski dio koji će biti temeljni nositelj promocije našeg grada, naše regije i svega onoga što mi predstavljamo – rekao je Vladimir Mađarević, sportski direktor osječkoga Svjetskg kupa.

Nadmetanje ponajboljih svjetskih gimnastičarki i gimnastičara u Gradskom vrtu neće moći uživo pratiti brojni gledatelji koji su tijekom finalnih dana napunili tribine osječke dvorane. Zato će se i ove godine finalna natjecanja moći pratiti uživo putem programa Hrvatske televizije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije